×
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Online foglalások

Zene
Budapest: / °C - °F
Foglalás

Garantált Minimum Árak

THE HUBLOT GR1D CLUB™ BUDAPEST 2O17

THE HUBLOT GR1D CLUB™ BUDAPEST 2017

THE RACE AFTER PARTY
2017. július 30. | Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Egy hétvége, ahol főszerepben a füstölgő kerekek, az őrült tempó és izgalom állnak, és még nincs vége... folytassuk? Naná!

 

Az előző évek sikereire való tekintettel idén is a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace ad otthont az autósport egyik legnívósabb és legexkluzívabb after partyjának!
Barcelona, Monaco és Milánó sikkes klubjai mellett a GR1D CLUB™ Formula 1®-es nagydíjakat követő partysorozata immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Buddha-Bar Budapestben, ahol a korábbi évekhez hűen, idén is az év bulijával várunk mindenkit!
Ne maradjon ki Ön sem! Találkozzunk július 30-án vasárnap a 32. Formula 1® Magyar Nagydìj éjszakáján, és bulizzunk együtt a nemzetközi és hazai sztárok mellett az F1® világ pilótáival, akik a korábbi években is mind minket választottak!

HANGULATFELELŐSÖK:

A nemzetközi DJ felhozatalról további információk hamarosan, addig is pillantson bele a korábbi évek fergeteges éjszakáiba:

JEGYÁRAK & ITALCSOMAGOK:

PALLADIUM VVIP asztal – 10.000 Euró / asztal [8 fő] ~ LIMITÁLT!


  • A rendezvény teljes idejére asztalfoglalás közvetlenül a DJ pult és a VVIP részlegen lévő tánctér mellett, privát VIP hostess, külön személyi pincér, exkluzív Buddha-Bar vacsora, korlátlan fogyasztás prémium italokra (Belvedere Vodka, Glenmorangie vagy Johnnie Walker vagy Ardberg Whisky, Tanqueray 10 Gin, Ron Zacapa XO Rum, Don Julio Tequila, Moët & Chandon vagy Dom Pérignon Champagne, Henessy konyak), long drinkekre, röviditalokra, sörre, borra és alkoholmentes italokra.

 

PLATINUM VIP asztal - 500 Euró / fő


  • A rendezvény teljes idejére asztalfoglalás a VIP részleg kiemelt részén, privát VIP hostess, külön személyi pincér, Buddha-Bar ázsiai falatka válogatás, korlátlan fogyasztás prémium italokra (Belvedere Vodka, Glenmorangie vagy Johnnie Walker Whisky, Tanqueray 10 Gin, Ron Zacapa Rum, Don Julio Tequila, Moët & Chandon Champagne, Henessy konyak), long drinkekre, röviditalokra, sörre, borra és alkoholmentes italokra.
     

GOLD VIP asztal -250 Euró / fő ~ ELFOGYOTT!


  • A rendezvény teljes idejére asztalfoglalás a VIP részlegen, korlátlan italfogyasztás prémium italokra (Belvedere Vodka, Glenmorangie vagy Johnnie Walker Whisky, Tanqueray 10 Gin, Ron Zacapa Rum, Don Julio Tequila, Moët & Chandon Champagne, Henessy konyak), long drinkekre, röviditalokra, sörre, borra és alkoholmentes italokra.
     

SILVER sétálójegy - 120 Euró / fő ~ BELÉPÉS ÉJFÉLTŐL


  • Belépés a partyra, korlátlan italfogyasztás long drinkekre, röviditalokra, sörre, borra és alkoholmentes italokra.

 


Kérjük vegye figyelembe, hogy több mint 200 jegy már idén is elkelt a száguldó cirkusz prominens képviselői részére, így belépők vásárlására csak korlátozott számban van lehetőség.


További információ és jegyvásárlás:
Bosznai Károly, 
Rendezvényigazgató:
+36 20 776 2327 karoly.bosznai@buddhabarhotel.hu

×